Do Zoznamu Notebook PU Kožené 150 Stránok, Notebook, Prenosné poznámkový blok Pre 365 Dní 2024 Plánovač Vestník Pre Plán Správanie Kontrola
Notebooky & Písanie Podložky

Do Zoznamu Notebook PU Kožené 150 Stránok, Notebook, Prenosné poznámkový blok Pre 365 Dní 2024 Plánovač Vestník Pre Plán Správanie Kontrola

Cena:

€2.79 €3.99

Množstvo:

Popis Produktu

Hľadáte spoľahlivý spoločník pre prácu?Vyrobené s oteruvzdorné materiály zaručujú dokonalý zážitok, je to kompaktná veľkosť umožňuje, aby sa jednoducho umiestni do batohu.Uľahčenie stanovenie cieľov, notebook je ideálny pre organizovanie úloh v práci.

Špecifikácia:

Názov: Urobiť Zoznam Notebook

Materiál: PU Koža+Papier

Veľkosť produktu: o 21.1x14.5 cm/8.31x5.71 cm

Váha: cca 450 g

Balenie Zoznam:

1* PU Kožené Notebook

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.150 Stránky Notebook: Ak chcete do Zoznamu Notebook je k dispozícii vo formáte A5 a má PU Kožené kryt.Jej 150 stránky a priamočiary štýl poskytujú ideálny zážitok z čítania.

2.Rozsiahle Využitie: Prevziať kontrolu vášho života s našimi Do Zoznamu Notebook.S jeho všestranný a široké použitie, ľahko plán denné, týždenné a mesačné ciele, sledovať pokrok, a usporiadať stretnutia.

3.Spoľahlivé a s Dlhou životnosťou: Hrajú nosenie, odolný a spoľahlivý papier materiál, naše Urobiť Zoznam Notebook je zaručené, ktorá vydrží dlho bez akejkoľvek známky poškodenia alebo vyblednutiu: takže je ideálnou voľbou pre vašu každodennú produktivitu potreby.

4.Ľahko sa prenáša: Naše Urobiť Zoznam Notebook je ideálny pre tých vonku.Jeho ľahká konštrukcia vám umožní ho nosiť v batohu alebo aktovka bez akýchkoľvek ťažkostí.Budete mať vaša organizácia potrebuje splniť bez akejkoľvek pridanej hmotnosti.

5.365 Dní Plánovania: Efektívne plánovať váš každodenný život, osvojte si dobré návyky, a sledovať svoj pokrok s tým Urobiť Zoznam Notebook.Uľahčuje stanovenie cieľov, ktoré vám pomôžu dosiahnuť svoje sny a pobyt organizovaný počas celého roka.

Špecifikácia výrobku

SKU: p3332

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: