5G-12G Zlato, Striebro Shell Vzor Flitrami S Červeným Srdcom Vločky A Pierko Tri Háčika Falošné Návnadu Pevného Návnadu Cestnej Subbait
Šport A Zábava

5G-12G Zlato, Striebro Shell Vzor Flitrami S Červeným Srdcom Vločky A Pierko Tri Háčika Falošné Návnadu Pevného Návnadu Cestnej Subbait

Cena:

€0.49 €0.80

Množstvo:

Popis Produktu

Funkcie:

1. Multifunkčný dizajn: Tento produkt kombinuje rôzne funkcie, vrátane flitrami, červené srdce kusov, perie a ostatné dekorácie a má uplatnenie a pružnosti rôznych metód rybolovu.

2. Shell dezén: vzhľad produktu prijíma shell vzor dekorácie, ktoré zvyšuje vizuálny efekt a je viac atraktívne, zlepšenie schopnosti prilákať ryby.

3. Tri háčika dizajn: výrobok je vybavený tri háčiky, čo zvyšuje úspešnosť rybolovu a robí rybárske jednoduchšie, najmä pre skúsených rybárov.

4. Pevný návnadu sub type: Ako hard návnadu sub type, výrobok má vysokú odolnosť a dlhotrvajúcu životnosť, vhodné pre dlhodobé používanie a viacerých rybárskych činností.

5. Hmotnosť rozsah: hmotnosť výrobku rozsah je od 5g a 12g, a vhodné váhy môžu byť vybrané podľa špecifických potrieb, vhodné na rôzne druhy rýb a rybolov prostredia.

Špecifikácie:

Materiál:kov

Špecifikácia: 8*9*1 cm

Brutto hmotnosť: cca 6 g/9g/13g

Balenie: funkcie opp

Balenie Obsahuje:

Sequin* 1pcs

Poznámky:

1. Nechajte 1-2 cm chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Špecifikácia výrobku

SKU: p160300

  • Poloha - JAZERO
  • Kategória - LURE
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: