1PCS 4 série 14,8 v V k 16.8 V lítium-iónové batérie majú dať skrat ochranná doska poplatok 20 aktuálny limit
Elektronické Súčiastky A Komponenty

1PCS 4 série 14,8 v V k 16.8 V lítium-iónové batérie majú dať skrat ochranná doska poplatok 20 aktuálny limit

Cena:

€1.01

Množstvo:

Popis Produktu

Ochrana rady je 4 série lítiové batérie, ochrana palube, môže byť použitý v 18650, ternární lítium, lítium-polymér batéria.Prijať integrovaná ochrana obvodu, seiko IC, MOS AO spoločnosti, už masovej výroby po predaj zaručená!

Vlastnosti produktu:

* ako preplatok ochrany, vypúšťanie ochrany, skratu, ochrana, nadprúdová ochrana.

* s viac-ochrana prúdu, primerané dizajn, nemá vplyv na batériu.

* zváranie dizajn, pohodlné montáž.

* statické spotreba energie je malé, celkový príkon menej ako 30 microampere.

Poznámka:

To nemôže byť použitý v lítium-železo-fosfát batérie ochrany rada, hernie žiarovka, ručné elektrické vŕtačky batérie, elektrický ryby elektromechanické ChiZu, elektrických bicyklov, batérie, autobatérie, deti, viac ako 550 napájanie typ motora, rybie oko 1 w LED lampa, použiť pre kombinované nákup zákazníci prosím, rešpektovať! .

Popísané v rozsahu výkonu je vhodný pre nasledujúce produkty:

Masér batérie zálohovanie napájania, LED lampa, 12 v, elektronické výrobky, batérie, monitorovanie pohotovostný režim napájanie, solárne pouličné lampy a iné produkty.

Poznámka: viac ako 3 súčasné vypúšťanie produktov, zabránili elektrostatickému výboju z batérie rýchlosť je viac ako 3 c.

Pomer kalkulačný vzorec: 1 c hodnotiť batérie, 2000 kapacita sa rovná 2 ah * 1 = 2 maximálny pracovný prúd.

3 c pomer batérie, 2000 kapacita sa rovná 2 ah * 3 = 6 maximálny pracovný prúd.

Pri používaní batérie ohrieva je pomer nie je platným pre tento druh situácie nemôže používať dlhší čas, batérie sa čoskoro byť poškodený.

Poznámka 1: v súlade so schémou zapojenia 0 V, 3,7 V (B -), (B1), (B2), 11.1 V, 7.4 V (B +), nebudete zámerne skrat!

Poznámka 2: po pripojení line potrebné dobiť, len môže mať výstup.

Poznámka 3:4 série batérie, prosím, uistite sa, že každý súbor napätie batérie, ak nie, prosím, samostatné každý súbor batérií do série.Výboj test, napätie batérie klesne najrýchlejší je zlé batérie.

Q&A

1, batéria môžem použiť tento ochrany rada?

Odpoveď: môžete použiť ochranné dosky, tam sú dva problémy, ktoré treba zvážiť: jedno, ako veľmi je vaša batéria reťazec, budete chcieť kúpiť počet zodpovedajúce string ochranná doska.Po druhé, aký materiál je vaša batéria?Máme lítium-fosforečnan železa a polymer lithium batéria ochrany palube dva druhy parametrov, ak je batéria lítium železa fosfát jediného oddielu potreby v klasifikácii nominálnej 3.2 V zvoliť 3.2 V lítium železa vápenatého, ak je polymér (tri yuan, kobalt kyseliny, mangán, kyselina lítiová batéria), samostatné batérie 3.6 V, alebo 3,7 V nominálnej prosím vyberte klasifikácia polymér 3.7 V.

2, ako môžem zistiť, moja batéria je to, čo materiál?

Odpoveď: môžete sa pozrieť na menovité napätie batérie, lítiové železa fosfát batérie sú všeobecne 3.2 V, druhý je všeobecne štandardné 3.6 V, alebo 3,7 V batérie, môžete tiež požiadať predávať batérie predávajúceho, čo je materiál, batérie, veľa kupujúcich, uviedol, že moja batéria 18650 alebo 26650 mäkké balík, atď., toto je vzhľad, nie materiál!Nie sme na základe parametrov na určenie vašej batérie ochranu.

3, koľko by som si mal vybrať ochranný štítok?

A: koľko A ochranná doska závisí od aktuálnej obmedzenie výkonu vášho produktu alebo radič, ako je vybraných 10 rámci 100 w, 200 w vybraných 20. A, 300 w nasledujúce vybrať 25, viac ako 500 w prosím týkajú tejto prosperujúcej, ochranná doska aktuálne nie menej ako súčasná hranica regulátora.

4, moja batéria je 20 ah môže použiť ochranné dosky?

Odpoveď: veľkosť batérie kapacitu využiť tento board, v skutočnosti, nie je priamy vzťah medzi aktuálne veľkosť, veľkú kapacitu a nie batéria je veľký, v podstate byť trvalé aktuálne, to je vaša moc, tým väčší je trvalý prúd ochrana rada si vyberiete, tým väčší je kapacita batérie, ktoré nie sú priamo vzťahu s vami.

5, nabíjačky napätie by malo byť, ako nastaviť?

Lítium-iónové batérie s lítiové batérie, nabíjačky pre plnenie, nepoužívajte olovené batérie, nabíjačky olovených batérií je pravdepodobné, že vysoké napätie členenie ochrany rada MOS trubice, ochranné dosky poplatok sa nemusíte chrániť.

Nabíjacie napätie Nastavenia: používajte batériu série číslo * 4.2 V, to je železo, lítiové batérie, nabíjacie napätie, lítium železa batérie nabíjacie napätie batérie string číslo * 3.60 V je, že lítium-železo batérie nabíjacie napätie, nabíjanie aktuálne štandardy pre kapacita 0,2-krát.

Poznámka: neumiestňujte dobré články a v zlom!Bližšie štyroch skupín kapacita batérie/vnútorný odpor, tým lepšie! (2 dobrý batérie + 4 zlá batéria = 4, pomocou účinok chudobných batérie pomocou efekt).

Špecifikácia výrobku

SKU: p7853

  • Názov Značky - NoEnName_Null
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: