Kožený Nábytok Kondicionér Kože Maslo Na Kožené Opravy Rýchle Sušenie Kožené Poľský Obuvi Krém Domácnosti Gauči
Umývanie Áut A Údržba

Kožený Nábytok Kondicionér Kože Maslo Na Kožené Opravy Rýchle Sušenie Kožené Poľský Obuvi Krém Domácnosti Gauči

Cena:

€2.99 €4.28

Množstvo:

Popis Produktu

Popis:

Udržať váš kožený nábytok hľadá úplne nové s našou kondicionér!Predlžuje životnosť kožený tovar, je ideálny pre auto čalúnenie.Nielen, že to nie zmiznúť, ale to tiež umožňuje kožené uschnúť prirodzene.Dať vaše nábytok láska, to si zaslúži s našimi kondicionér na kožu.

Špecifikácia:

Názov: Koža starostlivosť krém

Čistý obsah: 100g

Farba: čierna, bezfarebná, hnedá

Skladovateľnosť: tri roky

Vlastnosti produktu: Vhodná pre najrôznejšie kožené výrobky, dobré farebné stanovenie schopnosti, prírodné a svetlé farby, tepelnú odolnosť

Balenie Zoznam:

Koža starostlivosť krém x 1

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Koža Revitalizácia: Naše kožené krém vyživuje a podmienky kože, účinne oprava praskliny, škrabance, a scuffs, kým obnoviť jeho pôvodnú farbu.S jemné zloženie, predlžuje životnosť vašich kožený tovar bez toho, aby spôsobili škodu.

2.Rozšírené Kožené Vzhľad: Dosiahnuť lesklý povrch a mäkké kožené textúra s našimi kožené krém.To hlboko vyživuje a udržuje vaše kožené výrobky v pôvodnom stave, takže dlhodobé farbenie efekt, ktorý zlepšuje ich vzhľad a hodnotu.

3.Kožený Štít: chráňte si váš milovaný usne položky, ako sú opasky, rukavice, bundy a topánky pred opotrebovaním a roztrhnutím.Chránia váš nábytok, auto čalúnenie, a dokonca sedla.Krémová riešenie obnovuje a podmienky pre omladzujúci dokončiť.

4.Rýchlo Pôsobiaci Riešenie: Naše kožené krém je rýchle sušenie vzorec, ktorý môže omladenie kože v žiadnom okamihu.Stačí použiť a nechajte uschnúť prirodzene na pár minút, alebo použite sušič na vlasy svedkom magic jej rýchlo pôsobiaci riešenie.

5.Vhodné Použiť: Použitie našich kožené krém na obnovenie krásu vaše kožené výrobky.Jednoducho aplikovať opatrne štetcom, počkajte na sušenie, a opakujte štyri až päťkrát, ak pôvodná farba nie je pokryté.

Špecifikácia výrobku

SKU: p4070

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: