100ml Auto Sklo Čistiaci Sprej Olej Film Vody čistič škvŕn Sklo Šetrné Auto Windows Čistiaci prostriedok na Škvrny od Tvrdej Vody
Umývanie Áut A Údržba

100ml Auto Sklo Čistiaci Sprej Olej Film Vody čistič škvŕn Sklo Šetrné Auto Windows Čistiaci prostriedok na Škvrny od Tvrdej Vody

Cena:

€6.26 €17.88

Množstvo:

Popis Produktu

Odrážky:

1.Výkonné Čistenie: Tento olej film odstraňovač môže účinne odstrániť škvrny od vody a oleja fólia na sklo, takže je jasnejšia a väčšia transparentnosť.Nie je potrebné, poľský, jednoducho nastriekajte a utrite.

2.Odolný voči vode Účinok: Naše oleja film remover pre sklo nielen čistí sklo, ale aj vytvára ochrannú vrstvu proti kvapôčky vody a dažďa.Táto vrstva zabraňuje skla od získania špinavé znova a dáva úplne nový vzhľad.

3.Mierne a Jemné: Tento olej film remover je miernej povahy a nie je na škodu povrchu skla.Je ľahko utrite a nezanecháva žiadne poškodenie, alebo zvyšné na sklo.

4.Široký Aplikácie: Tento olej film remover pre sklo sa môže účinne odstrániť nepoddajné olejovým filmom, trus, asfalt, dážď známky, nálepky, farby a iné nečistoty z okien, zrkadiel, windshields a iné sklenené povrchy.Má široké aplikácie pre vnútorné i vonkajšie použitie.

5.Jednoduché Použitie: Jednoducho aplikujte olej film čistič na vlhkej špongie poutierajte sklo povrch rovnomerne a späť, a potom umyte s vodou.Nie sú potrebné žiadne drhnutie alebo škrabanie.

Toto sklo čistič bez námahy odstraňuje olej film, bez poškodenia vašich skla.Jeho jedinečné zloženie zabezpečuje, že kvapky vody a dážď nebude zničiť vašu viditeľnosť počas jazdy.Rozlúčiť sa únavné úlohou leštenie, jednoducho utrite skla a späť pre rovnomerne čistý povrch.Bezpečné pre použitie na asfalte a bez poškodenia skla!

Špecifikácie:

Názov: olej film remover pre sklo

Kapacita: cca 100 ml

Funkcia: Sklo olej cleaner

Vhodné pre: domov okná, sklenené dvere a okná, zrkadlá, a automobilový sklo, atď.

Balenie Zoznam:

olej film remover pre sklo*1

Špecifikácia výrobku

SKU: p4019

  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Funkcia 4 - Na Škvrny Od Tvrdej Vody Vody Mieste Mydlo Spodina A Vodný Kameň
  • Funkcia 1 - 100 ml Sklo Čistiaci Sprej
  • Položka Objem - 100ml
  • Funkcia 3 - Olej Film Remover Pre Sklo
  • Špeciálne Funkcie - 100 ml Sklo Čistiaci Sprej
  • Číslo Modelu - Olej Film Remover Pre Sklo
  • Funkcia 2 - Sklo Šetrné Auto Windows Cleaning

Dať vaše hodnotenie: