Auto Rukavice na Umývanie Štetca Čistenie Rukavice Nástroje ClotGloves Coral Fleece Velvet Plyšové Krátke Vlny obojstranné Mitt Umývanie
Umývanie Áut A Údržba

Auto Rukavice na Umývanie Štetca Čistenie Rukavice Nástroje ClotGloves Coral Fleece Velvet Plyšové Krátke Vlny obojstranné Mitt Umývanie

Cena:

€6.18 €8.83

Množstvo:

Popis Produktu

Funkcie:

1. Obojstranný dizajn: jemné umývanie mitt pre auto dodať Poškriabaniu Zdarma, bezprašnou a Vírivá-Voľný povrch pre pokoj a vynikajúce výsledky.Obe strany môžu byť použité.Zvyknutý poškodiť vaše auto alebo dovolenku omrvinky alebo škrabance.Ideálne pre čistenie automobilov, nábytku, atď.

2. Neškodné pre Auto: udržujte svoje auto čisté, bez poškriabaniu s týmto super soft mikrovlákno auto na umývanie auta , trezor na farby a iné jemné povrchy!Auto, Automobil, Motocykel, Boat, Doma alebo v RV umývanie.

3. Chrániť Vaše Ruky: umývanie Auta príslušenstvo pre auto podrobne funkcie nepremokavé, udržuje vaše ruky čisté a znížiť škody, detergentov na koži, keď na umývanie áut.Použitie mokré alebo suché, ako napríklad auto, okná, zrkadlá, nábytok a sklo umývanie mitt, atď.

4. Vysoká Kvalita Materiál: umývanie Áut dodávky absorbovať jeho hmotnosti vo vode na čistenie viacerých oblastiach, ľahko dosiahnuť mierne zakrivené auto groove, malé švy alebo iných ťažko prístupných miestach huba nikdy by hit, zotrie špinu efektívne.Používa sa s plain /mydlovej vode alebo na sušenie.

5. Elastická: pomáha udržiavať umývanie áut mitten na mieste v hotovosti.Žiadne farbivá, žiadne fľaky, žiadne zápach, možno prať v práčke a sušiť v sušičke pre jednoduché čistenie auta, zadržiava viac vody ako baránkom, opakovane.

Popis:

Hladké, čisté, udržuje povrchy čisté a bezpečné.Zahŕňa elastické zápästie pre bezpečné pocit.Mäkké syntetické vlákna pre malé ruky.Jemná, s vysokou hustotou, silný čistiaci výkon, nie je ľahké spadnúť, čistá a dom.Potrebné vybavenie na čistenie auta, skla, plastov, gauč skrine sú všetky k dispozícii.

Špecifikácie:

Materiál: coral velvet

Veľkosť balenia: 160*110*80mm

Funkcia: umývanie áut

Package Zahrnuté:

1pc*Umývanie Áut Rukavice

Poznámky:

1. Prosím, aby 0-1 palcový chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

Špecifikácia výrobku

SKU: p3923

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: