Estetické Zápisník Denníka Auta,Ročník Olejomaľba B6 Notebook Scrapbooking Dodávky Umenie Nálepky,D
Notebooky & Písanie Podložky

Estetické Zápisník Denníka Auta,Ročník Olejomaľba B6 Notebook Scrapbooking Dodávky Umenie Nálepky,D

Cena:

€30.41

Množstvo:

Popis Produktu

Každý set obsahuje nádherný darček okno (13 X o 8,7 cm).Obsahuje pokročilé B6 olejomaľba estetický štýl, notebook, plné farby vnútorné stránky a 3D titulnej stránke. 20 Washi priehľadná PET nálepky (3.15 X 3.15 palcov). 100 non sticky zápisníky s 5 návrhov (3.15 X 3.15 palcov).Washi pásky: 2 X 10 mm+2 X 15 mm+1 X 20 mm+1 X30mm.Zlatý kov záložku.Ak ste DIY denník začiatočník alebo nadšenec, potom tento zápisník produkt môže splniť všetky vaše základné potreby.

[Navrhnúť svoj vlastný denník] na základe vašich preferovaných estetické,Každú tému nastaviť prichádza s kompletnou sadou príslušenstva, že rovnaký dizajn vzor a funkciu mnohých olejomalieb a retro vzory, ako napríklad kvety, rastliny, motýle, riek, plávajúce objekty, polia, vintage fotografie, atď.Všetky tieto návrhy môžu doplniť svoje estetické hľadisko dobre, a budete prekvapení.

Tento 5.2x7.1 palcový stredné notebook ponúka jemné zlaté fólie ťažké kožené puzdro, ktoré je odolná voči vode a opotrebovaniu.Jedinečný 196 strana plná farba retro ilustrácia so stuhou záložku v rovnakej farbe ako tému na vnútornej strane, ako aj 3D photo frame titulnej stránke.Každý notebook má robustný magnetická spona pre ľahkú prenosnosť.

[Viac vynikajúcu kvalitu ako bežné deti] Z obalov na príslušenstvo, jasné, tlačené vzory sú vyrobené z pribrala papier.Kvalitné samolepky možno dosiahnuť tenšie, dlhšie trvajúce poznámky, trhať ich vypnúť bez rezíduí, a môžu byť znovu použité.Tearable poznámka zápisník papier je vhodný pre vás, robiť poznámky pozrieť viac organizované.Na washi pásky s rôzne modely, ktoré spĺňa vašu kreativitu a nadčasové zlaté kovové záložku je váš najlepší spoločník písať denník.

Luxusné veľké balenie box a romantický štýl tejto sady sú určené špeciálne na to ako darček.Je veľmi vhodná pre deti, dievčatá, teenagerov, dospelých, vašu rodinu a priateľov.Tieto zápisník súpravy môžu byť použité na vytvorenie odpadky , DIY denník dodáva, denný plánovač, koláže, ako aj ozdoby na notebook, školské potreby, a izba dekorácie.Či sa používa ako dekorácia alebo ako darček, môže zanechať hlboký dojem na ľudí.

Farba:Ako Je Znázornené

Materiál:papier

typ:D: tiché riverside

Obsah Balenia:

1 x Denníka Auta

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia výrobku

SKU: p3845

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: