7x7 Úplné Uzavretie Len Ľudské Vlasy Crystal Real neviditeľné HD 6x6 Čipky Taveniny Kože Hodvábne Rovné 13x6 Čipky Čelnej Len Remy Vlasy
Predlžovanie Vlasov & Parochne

7x7 Úplné Uzavretie Len Ľudské Vlasy Crystal Real neviditeľné HD 6x6 Čipky Taveniny Kože Hodvábne Rovné 13x6 Čipky Čelnej Len Remy Vlasy

Cena:

€90.32 €177.10

Množstvo:

Popis Produktu

Skutočné HD Neviditeľné Taveniny Pokožky Čipky 13x6 7x7 5x5 6x6 Pre Trhal Čipky Čelnej Bye Bye Uzlov Parochne 100% Virgin rovné Vlasy HD Čipky

O tejto položky

♥CLASSY & NÁDHERNEJ ČIPKY NA KELANG HD ČIPKY PAROCHNE!!:

♥ Super Cenovo Dostupné!Nespracovaný Brazílsky Panna HD ČIPKY UZAVRETIE/PREDNÉ Ľudské Vlasy, Parochne Pre trhal s Baby Vlasy, Neviditeľný a Prirodzené, prelína aj s väčšinou vlasy a spája pekne do pokožky.

❤SKINLIKE HD Švajčiarskej Čipky: Inovované HD transparentnej čipky, Super Taví!Vhodné pre rôzne typy pleti.neviditeľný,tenký a mäkký

❤Vlasy kvality:Bez spleti, žiadne prelievanie, môžu byť farbené, permed, pokrčené, narovnané, odolné a hodvábna.

❤Spp Veľkosť: Stredná veľkosť predvolené(médium je 22-22.5 palca), malé a veľké veľkosti, prosím, kontaktujte ma vopred.

❤13" x 6"13"X4": Hlboké zapichovanie priestor umožňuje väčšiu slobodu a bočnej strany, alebo stredná časť, hlboká časť prírodná vlasová.Vopred trhal s baby vlasy, Pohodlné a šetrí čas.dodávame priamo parochňu, kinky kučeravé parochňu, vodné vlny parochňu, hlboké kučeravé, voľné hlboké parochňu.

❤Postupujte podľa našom obchode a získajte viac dary

INFORMÁCIE O VÝROBKU

Čipky Materiál: 13x6 / 13x4 / 7x7 / 6x6 / 5x5 / 4x4inch Reálne Crystal HD Neviditeľné Taveniny Pokožky Čipky Uzavretie a Čipky Frontálne

[1]Materiál:100% Brazílskej ľudské vlasy

[2]Typ Položky: Zadarmo spleti, Minimálne zbavujú

[3]Celý kutikulu, Hrubé od wefts na koncoch, veľmi mäkké

[4]Výhoda: Žiadne vši & Šedivé vlasy, Žiadne zlé vôňa

[5]Zápas: ľudské vlasy zväzky s uzáverom, aby plnú hlavu/čipky čelnej uzáver s zväzky, aby plnú hlavu

[6]Môže byť Bielené, farbené, Inovovaný, Udržať vzor po umytí

[7]účes:Real Crystal HD Neviditeľné Taveniny Pokožky Čipky Frontálne

[8]Farba Vlasov: #1B (prirodzené farby bez spracovanie)

Slová pred Objednávky

1.Pre farba vlasov: farby na Vlasy sú čisté ľudské zafarbené, to je bežné, že má farbu rozdiel, pretože ľudské chyby, budeme sa snažiť v našich silách, aby sa farby ako na obrázku.Prosím poznamenať, ak nie je možné prijať to, neumiestňujte objednávky.Kontaktovať nás môžete získať obrázky pred objednaním.

2.Pre účes: Máme profesionálny stylista bude skúste to najlepšie, aby kučery a vlny rovnakým spôsobom.Ale kučery a vlny sú ručne vyrobené, je prijateľné, je tam malý rozdiel, prosím pochopiť.

3.Ak objednávku čo znamená, že môžete prijať toto vyhlásenie, ak nie, prosím, nie miesto, aby, vďaka!

Doprava Oznámenie

1.Pre pravidelné objednávky, zasielame ich do 24 hodín, prosím poznamenať, že adresu nie je možné zmeniť po objednávka.Uistite sa, že ste zvoliť správnu adresu pred uskutočnením platby.

2. P. O. Box adresa nie sú akceptované spoločnosťou FedEx/ DHL, vyberte fyzickú adresu predtým, než môžete umiestniť objednávky.

3.Nepovolia FedEx/DHL opustiť balík na vaše dvere bez podpisu, aby sa zabránilo package straty.

4.Ak ste nedostali balík, ale ukazuje doručené, kontaktujte nás prosím ihneď alebo zavolajte vášho miestneho FedEx/DHL nájsť váš balík.Nebojte sa, my vám pomôžeme nájsť balík, nenechá budete mať stratu.

5. Je bežné, že situácia, že niektoré krajiny účtovať DPH & DAŇ za international import zásielok.Prosím poznamenať, že dane sú účtované podľa vášho colné alebo vláda nie je nás ani Ali Express.To je kupujúci " povinnosťou platiť dane, prosím pochopiť.Môžete sa dozvedieť viac o vašej colnej politiky a obráťte sa na nás, či dokážeme pomôcť.Prosím, uistite sa, že môžete prijať povinnosti, ak existuje.

Doprava Zadarmo

Doprava zadarmo na takmer po celom svete.Zvyčajne trvá 3-5 dní do Severnej Ameriky, 4-6 dní, do Európy a Austrálie, 7-10 dní do Afriky a 7 až 15 dní v Južnej Afrike.

Spp Veľkosť

Parochňa je priemerná veľkosť ako predvolené, ak máte špeciálnu požiadavku o parochňu, prosím kontaktujte nás, alebo napísať poznámku pri zadaní objednávky.

O Dĺžka Vlasov

Vlasy dĺžka uvedené na webovej stránke je natiahnuté dĺžky.Kučeravé a vlnité vlasy bude kratšia o pohľad, ako rovné vlasy, pretože sú vyrobené z rovných vlasoch.Pri meraní dĺžky vlasov, uistite sa, že ste úsek vlasy rovné a merať ho od koreňov až do konca.

Starostlivosť O Vlasy

Parochne sú vyrobené zo 100% ľudských vlasov, to je nenáročná na údržbu.Pre kučeravé vlasy, nemáme odporúčame vám použiť hrebene čistiť ho.Použitie široký-zub plástov alebo do ruky, aby štetcom.

Po Prijatí Vlasy

Bude to veľmi ocenili, ak ste kurz nás všetkých 5-hviezdičkový pozitívnu recenziu s obrázkami v Ali Express spätnú Väzbu časť.Váš dobrý prehľad je veľkým povzbudením pre nás.Ak nie ste spokojní, prosím, NIE spor, alebo napísať negatívnu spätnú väzbu.KONTAKTUJTE NÁS a dajte nám šancu vyriešiť problém pre vás, budeme sa snažiť pomôcť vám ho vyriešiť a aby ste spokojný s našimi službami.

Návrat Politiky

Ponúkame na 15 dní zadarmo vrátiť po balík doručený.Ak nie ste spokojní s položku a chcel vrátiť.Prosím kontaktujte nás a získajte návrat detaily.

Uistite sa, že položky sú v dobrých podmienkach.Žiadne čipky rez, č umývanie, nie proces.Nie je proces, vlasy v opačnom prípade to bude mať vplyv na druhej predaj.

Prosím poznamenať, že návrat poštovné je na kupujúceho poplatok.Nemáme návratku.Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky.Budeme sa snažiť v našich silách, aby si bola šťastná.

FAQ

Q1: Môže to vlasy byť narovnané/pokrčené?

Odpoveď:parochňa je vyrobené z ľudských vlasov, môžete zaobchádzať s tým, ako vaše vlastné vlasy.Môžete použiť ploché železo/straightener, ale nepoužívajte horúce nástroje príliš často.

2. otázka: môžem farbivá či bielidlá vlasy?

Odpoveď: Áno.Vlasy môžu byť farebné.Ako všeobecné pravidlo platí, že je jednoduchšie stmaviť farebné než svetlejšie vlasy.Odporúčame vám nechať vaše kaderníctvo, farbenie vlasov pre vás.Sfarbenie sami zvyčajne nemá priniesť tú správnu farbu vašich očakávaní.Ak sa vám nepáči, choďte do salónu, použite kvalitný produkt a test na malej vzorke prvý prosím.

Špecifikácia výrobku

SKU: p339057

  • Druh - Čipky Uzavretie, Čipky Frontálne
  • Najlepšie Čipky - 100% Reálne HD Čipky
  • Vhodné Umiera Farby - #27
  • Ľudské Vlasy Typ - Brazílsky Vlasy
  • Čipky Veľkosť - 13" x 6"
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Textúra - Hodvábne Rovné
  • Vlasová - Pre Trhal Korienky Vlasov
  • Funkcia 4 - Topiť Kože
  • HD Transparentnej Čipky Parochne - 180% hustota 250% hustota
  • Vyrobené Metóda - Ručne Viazané
  • Môže Byť Permed - Áno
  • Základný Materiál - Švajčiarskej Čipky
  • Názov Značky - Očarujúce Kráľovná
  • Rýchle Dodanie - 3-7 pracovných dní
  • Položiek v jednom Balení - 1 Kus Len
  • Parku Teraz - loď sa v priebehu 48 hodín,
  • HD Čipky Style2 - 6x6 HD Čipky Uzavretie Len
  • Funkcia 3 - Prírodná Vlasová
  • Farba Čipky - Transparentné
  • Funkcia 1 - Pre Trhal
  • HD Čipky Štýl 1 - 13x4 HD Čipky Čelnej Len(nie parochňu)
  • Najlepšie Vlasy - 100% Ľudské Vlasy
  • HD Čipky Štýl 2 - 13x6 HD Čipky Čelnej Len(nie parochňu)
  • Hd Čipky Čelnej Parochne - Perruque Cheveux Humain
  • Funkcia 2 - Bielené Uzlov

Dať vaše hodnotenie: