Olepovanie Dierovacie Kliešte Dierovanie Nástroj Maskovanie Kliešte 3x8MM Countersink vrtáka dierou Klobúk Tesárstvo Nástroj
ručné náradie

Olepovanie Dierovacie Kliešte Dierovanie Nástroj Maskovanie Kliešte 3x8MM Countersink vrtáka dierou Klobúk Tesárstvo Nástroj

Cena:

€13.67 €18.47

Množstvo:

Popis Produktu

[ODOLNÝ MATERIÁL]otvor punč a vrtáka sú vyrobené z masívneho kovového materiálu pre dlhodobú trvanlivosť.S tradičnými rukoväť plier dizajn je jednoduchý na obsluhu.

[KOMPAKTNÝ A POHODLNÝ]Výhodná spekané karbidy punč sa ľahko zmestí do vreciek a batohy.Dostatočne kompaktné, vezmite si so sebou do práce, školy, alebo kdekoľvek ho potrebujete.

[JEDNODUCHÝ], Jednoduché použitie s ľahkého tlaku.Otvorí ľahko, umožniť zneškodnenie odpadu priamo do odpadového koša.Bude to tiež nie je bordel pracovnej ploche.

[ANTI SLIP]Silná a robustná konštrukcia, dobre robil s protišmykových základňu pre dierované papier.Skvelé pre školy, kancelárie alebo aj cestovné použitie.

veľkosť: Clona: 8 mm

Materiál: Kov

farba: oranžová

Obsah Balenia:

1 x Otvor Punč

1 x vrtáka(3x8MM)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Špecifikácia výrobku

SKU: p3188

  • Názov Značky - Xzante
  • DIY Dodávky - Kovoobrábanie
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: