Auto Balenie Auta 3ks Vozidiel Zábal Okno Odtieň Film Tool Kit Patrí Šev Strčil Malé Škrabka Auto Kabát Škrabka Sekera Okraji Nástroj
Umývanie Áut A Údržba

Auto Balenie Auta 3ks Vozidiel Zábal Okno Odtieň Film Tool Kit Patrí Šev Strčil Malé Škrabka Auto Kabát Škrabka Sekera Okraji Nástroj

Cena:

€4.81 €12.03

Množstvo:

Popis Produktu

Naše auto zábal súprava je určená na ochranu lesk a krásu vášho auta.S jeho ľahké-to-hold, kompaktný a ľahký dizajn, tento 3-dielny set obsahuje film aplikačný nástroj, aby sa proces inštalácie vietor.Aby sa vaše auto vyzerá ako nové s našou auto zábal auta.

Funkcie:

Názov produktu: Laminovanie nástroje

Produkt materiál: PP

Hmotnosť výrobku: asi 60 g

Veľkosť balenia: o 21 * 6 * 3 CM (8.26 * 2.36 * 1.18 palec)

Teplé tipy: veľkosť produktu/obrázky sú ručne merané a fotografoval, malá odchýlka prosím ťa, odpusť mi!

Zoznam:

3 x car wrap auta

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Ľahká Aplikácia: S pohodlné uchopenie, film strčil hrán a plochý poškriabaniu povrchu, naše auto zábal kit umožňuje ľahko aplikovať film efektívne.

2.Univerzálny okraji drážkami: Toto auto zábal kit je dobré pre zasunutie hrany na švy všetkých tvarov a uhly.Dodáva sa s 3-dielna sada odolné nástroje, ktoré môžu riešiť akékoľvek okraji šev s ľahkosťou.

3.Ochranné a Jasné: Toto auto zábal auta chráni vaše auto je povrch pred poškriabaním a zachováva svoj lesk.Mäkké-nášivka dizajn účinne odstraňuje vzduchové bubliny, zaručuje jednoduchú inštaláciu a zabezpečuje, lesklý, poškriabaniu-odolný povrch, vedenie vaše vozidlo pri pohľade bezchybný.

4.Malý a ľahký: Naše auto zábal kit je ideálny pohodlie pre on-the-go, sanita.Skladovanie a prepravu s ľahkosťou, bez obáv o škrabance na okná a povrchy.Uplatňovanie film je vietor s jedno-tlačidlo funkcie.

5.Praktické použitie: Naše auto zábal súprava obsahuje film aplikačný nástroj a vybuchujúce-dôkaz film upraviť vaše auto s ľahkosťou.Vhodné pre mnohých filmových typy, ako sú zmeny farby, solárne a tepelne izolačné fólie, tento kit zvyšuje vaše auto wraping skúsenosti pri zabezpečovaní kvality a trvanlivosti.

Špecifikácia výrobku

SKU: p2773

  • Materiál - Plastové
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: