Bedminton Sólo Tréner Svetelný Bedminton Loptičky Krytý Bedminton Tréner Bedminton Jedného Hráča Odrazu Praxi Prenosné Solo
Šport A Zábava

Bedminton Sólo Tréner Svetelný Bedminton Loptičky Krytý Bedminton Tréner Bedminton Jedného Hráča Odrazu Praxi Prenosné Solo

Cena:

€3.25 €4.64

Množstvo:

Popis Produktu

Popis:

Badminton Tréner je trvanlivé a ľahko inštalovať v rôznych polohách.Zvyšuje koordináciu, zábavné a vizuálne efekty bez toho, aby obmedzil miesto.Ideálny pre hráčov všetkých úrovní, ktorí chcú zlepšiť svoje schopnosti a mať dobrý čas.

Špecifikácia:

Názov produktu: bedminton školenia nastaviť

Materiál: Nylon

Výška: 1-2 metrov nastaviteľné

Balenie Zoznam:

Windproof badminton lopty*1, lepiaca páska*1, elastická šnúra*10

Windproof badminton lopty*3, lepiaca páska*3, elastická šnúra*10

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

Vzhľadom na rôzne manuálne merania, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Spoľahlivé Nastavenie: Vďaka jeho silné zipsy, tento badminton odrazu tréner je možné pohodlne pripevniť na stenu alebo dvere, rámy bez pritĺkanie klincov alebo vŕtanie.Baví hrať bedminton kedykoľvek a kdekoľvek - bez obáv o to pádu.

2.Inovovaný Svetelný Dizajn: So svietiacimi bedminton loptičky, táto bedminton odrazu tréner môže zvýšiť zábavné a vizuálne efekty z hry, najmä v noci.Vysoká pružnosť tréner umožňuje hrať s viac dôvery, ako je odolný voči nárazu a pádu.

3.Spoľahlivá Pomoc na Vzdelávanie: Vstavaný vysoko kvalitný nylon materiál, tento bedminton odrazu tréner funkcie stabilný a odolný výkon, ktorý trvá.Ľahký a ľahko deformované, zabezpečuje dlhotrvajúcu zábavu a efektívny tréning.

4.Elastické Lano na Interiéri: Naše bedminton odrazu tréner funkcie nie je viazané alebo zamotaný elastické lano, čo vám umožní zdokonaliť svoje zručnosti v interiéri bez toho, miesto obmedzenia.Cvičí svoje rozbiť, drop, alebo jednotka nebola nikdy viac pohodlné, takže je ultimate prípravný nástroj pre badminton nadšencov.

5.Posilnená Koordinácia: Pozdvihnúť vašu hru a dlhopisov s rodinou - Zlepšiť schopnosť reakcie, fitness a koordináciu s našimi bedminton odrazu tréner a zároveň majú radi rodinné čas.Vytvoriť trvalé spomienky a zdravší životný štýl.

Špecifikácia výrobku

SKU: p209114

  • Vedúci Materiál - Sandwich Korku
  • Pierko Materiál - Trieda Goose
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: