Index Karty S Pravítko Zapisovať Súbor Kariet Vlajky Farebné Stránke Značky, Etikety Na Čítanie Poznámok Knihy Školy Kancelárske Potreby
Notebooky & Písanie Podložky

Index Karty S Pravítko Zapisovať Súbor Kariet Vlajky Farebné Stránke Značky, Etikety Na Čítanie Poznámok Knihy Školy Kancelárske Potreby

Cena:

€0.45 €0.70

Množstvo:

Popis Produktu

Popis:

Široké spektrum aplikácií: tieto sticky vlajka karty sú vhodné pre súborov, priečinkov, adresáre, počítač, nástenky, čítanie poznámok, diáre, archívov a dokumentov pre klasifikáciu a označenie, vhodné pre študentov, učiteľov a administratívnych pracovníkov označiť a zvýrazniť.

Premyslený dizajn: tieto farebné stránke značky s semi-transparentný dizajn, ktorý nebude skrývať akékoľvek informácie, ktoré ste označené; ľahko odstrániť a premiestniť dokumentu menovky, neopustím žiadne lepkavé zvyšky po odstránení, priniesť vám krásny pomocou skúseností.

Farebné a praktické: rôzne farby index štítky vám pomôže rýchlo nájsť a vyhľadávať informácie; súbory a položky môžu byť flexibilne klasifikované týmito svetlé farby, aby váš život a vaše dokumenty v poriadku.

Kvalitné a bezpečné materiál: tieto farebné index karty sú vyrobené z kvalitného PET materiálu, ktoré sú nepremokavé a spoľahlivé, bezpečné a bez zápachu, môžete napísať hladko na tieto značky.

Dostatočné množstvo: dostanete 200 kusov karte register flags v rôznych farbách, ako je znázornené na obrázku; Bohaté množstvo môže spĺňať rôzne požiadavky a výmeny, a môžete ich zdieľať so svojimi spolužiakmi a kolegami.

Špecifikácia:

Nové a vysokej kvality

Názov: Index Karty

Materiál: PET

Špecifikácia: 10 farieb/20 listov pre každú farbu (200 listov v celkovej)

Farba: ako je znázornené na obrázku

Veľkosť: jeden kus 1.1 * 4.4 cm, v dolnej časti karty 8.5 * 20 cm

Package Zahrnuté:200 Listov

Poznámka:

Nájdete merania.Drobné meranie chyba je povolený v normálnom rozmedzí.

Ako rôznych počítačoch zobraziť rôzne farby, ďakujeme za pochopenie, skutočný produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Špecifikácia výrobku

SKU: p15614

  • Číslo Modelu - 04302
  • Pôvod - Kontinentálna Čína
  • Na mieru - No
  • Samolepiace Alebo Nie - Áno
  • Názov Značky - JETTING
  • Štýl - Memo Podložky
  • Magnetizmus - No
  • Dátum - 20221115, 20221115
  • Funkcia - Dekorácie

Dať vaše hodnotenie: