Trpaslíci Dreva Zavesiť Výzdoba Pre Strom Dreva List Prívesok Ozdoby Gnome Vianočný Strom Dekorácie Pre Dom, Predné Dvere Na Verande
Dom A Záhrada

Trpaslíci Dreva Zavesiť Výzdoba Pre Strom Dreva List Prívesok Ozdoby Gnome Vianočný Strom Dekorácie Pre Dom, Predné Dvere Na Verande

Cena:

€1.29 €2.58

Množstvo:

Popis Produktu

Pridať nejaké kúzlo a znak na vaše Vianočné dekorácie s týmto Dreva Gnome Prívesok.Vhodné pre nadchádzajúce Vianoce, vytvára zložité a krásne dekorácie, kompletný s lano s karabínou na zavesenie kdekoľvek chcete.Ideálne ako vnútorné alebo vonkajšie dekorácie pre strany, tento zábavu a šťastný prívesok prináša radosť do vášho domova.

Špecifikácia:

Materiál: drevo

veľkosť:

DOMOV model: (cca.)66*7 cm/25.98*2.76 palcov

NOEL model: (cca.)65*7 cm/25.59*2.76 palcov

RADOSŤ štýl: (cca.)55*7 cm/21.65*2.76 palcov

Balenie Zoznam:

1* Vianočné Dreva Gnome Prívesok

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nádherné Dekorácie: Pozdvihnutie vášho domova s našimi Vianočné dreva gnome prívesky, ozdobená písmená, autá, a trpaslíci.Ideálne pre nadchádzajúce sviatky, tieto pekné dekorácie bude obohaťte svoj domov s teplo a radosť.

2.Slúžia na Dlhú Dobu: Náš Vianočný Dreva Gnome Prívesok je musí mať dekorácie pre váš domov!Remeselnícky s trvanlivé a opakované použitie dreva a povrazov, môže sa pochváliť nádherné detaily, ktoré vytvárajú zložité a krásne dekorácie, ideálny pre dovolenku.

3.Jednoduché Použitie: Ľahko zavesiť na Vianočný Dreva Gnome Prívesok na každý strom alebo výzdobu stánku s cene ozdobná šnúrka na uniforme.Ľahké a odolné, tieto prívesky pridať dotyk slávnosti do vášho domova bez akýchkoľvek ťažkostí.

4.Rozšírené Prijatie: Tieto rozkošný dreva gnome prívesky sú ideálne pred krbom, Vianočný strom a terasa.Môžu prísť do široké použitie ako vnútorné alebo vonkajšie dekorácie pre strán.

5.Pekný Darček: S týmto Vianočné Dreva Gnome Prívesok, vašu dovolenku dekor bude viac fascinujúce.Je to vynikajúci darček, ktorý bude demonštrovať svoju náklonnosť a vďačnosť za prázdnin.To je krásny spôsob, ktorým sa slávnostnú atmosféru, ktorá bude váš dom zdať radostné.

Špecifikácia výrobku

SKU: p127760

  • Elektronické - no
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: