Vianočné Viazané Zásobník Dekorácie, Drevené Ploché Ozdoby Ploche Domáce Stranu Tabuľky Dekor Stojan Centerpieces pre Zimné prázdniny
Dom A Záhrada

Vianočné Viazané Zásobník Dekorácie, Drevené Ploché Ozdoby Ploche Domáce Stranu Tabuľky Dekor Stojan Centerpieces pre Zimné prázdniny

Cena:

€11.85 €23.70

Množstvo:

Popis Produktu

Odrážky:

1. Sviatočné Kúzlo: Pozdvihnúť slávnostné duchu, naše Vianoce viazané zásobník dekoroch súbor, navrhnutý s buffalo kockovaný vzor a Vianočné témy, dekorácie pre pridanie teplo a fandiť do vášho interiéru.

2. Odborne Vytvorený: Náš Vianočný Viazané Zásobník Dekoroch Set je odborne navrhnuté s vysoko-kvalitného dreva a hladké povrchy a hrany.Starostlivo vytvorené s vynikajúcou kvalitou spracovania, každý ornament je bez otrepov, zabezpečenie a starať-free slávnostnú atmosféru.

3. Oko-Lov a Pružné: Tlačené jasné vzory a fadeless a svetlé farby, tieto Vianoce Viazané Zásobník Dekoroch Set je vyrobený z vysoko-kvalitného dreva pre veľkú odolnosť.Jeho roztomilý a živé vzory pridať sviatočné kúzlo vášho domova, takže trvalý dojem na svojich hostí s jej očarujúce a nadčasový odvolanie.

4. Slávnostné Dotyk: Šíriť niektoré slávnostné radosti s našimi Vianočné Viazané Zásobník Dekoroch Nastaviť.Či už ste nastavenie Vianočný večierok, zimné svadbu, alebo len pridať nejakú dovolenku fandiť do vášho domova, tieto vysoko kvalitné drevené a kovové kusy sú ideálne.

5. Dar Fandiť: Oživiť svojich blízkych' home tieto Vianoce s týmto nádherné viazané zásobník decor set.Skvelý darček nápad sprostredkovať vaše najteplejšie priania a šíriť dovolenku fandiť medzi rodinou a priateľmi.

Popis:

Hľadáte ideálny súbor viazané zásobník dekorácie pre váš Vianočný večierok alebo ako skvelý darček.Pozrite sa žiadny ďalší ako náš Vianočný Viazané Zásobník Dekorácie.S ich hladké povrchy a hrany, tieto roztomilé a živé dekorácie sú ideálne pre všetky strany stola alebo dovolenku displej.

Špecifikácia:

1. Veľkosť produktu: korálky: 55 cm trpaslík: 14*25 cm

2. Hmotnosť výrobku: 300 g

3. Materiál: drevo

4. Špecifikácie: 5-dielna sada

Balenie Zoznam:

1* Vianočné Viazané Zásobník Dekoroch Set (5 ks)

Špecifikácia výrobku

SKU: p123809

  • Materiál - Drevo;Drevené
  • Elektronické - no
  • Vzor - Cartoon zvierat
  • Príležitosti - Veľká noc
  • Číslo Modelu - Vianočné Viazané Zásobník
  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: