Fidget Vestník Pre Dievčatá Špirála Stránky Silikónové Strapec Kryt A5 Notebooky Farebné A Tvárny Notebooky S 40 Vnútorné Stránky
Notebooky & Písanie Podložky

Fidget Vestník Pre Dievčatá Špirála Stránky Silikónové Strapec Kryt A5 Notebooky Farebné A Tvárny Notebooky S 40 Vnútorné Stránky

Cena:

€10.50 €21.00

Množstvo:

Popis Produktu

Naše Fidget Vestník pre Dievčatá je ideálny prázdninový darček, ako to vyhovuje rôzne preferencie.Vyrobené zo silikónového papiera a materiálov, je ľahko prenosný a použitie.Silikónové pásky funkcie poskytujú veľký fidget skúsenosti pre dievčatá.

Názov produktu: Fidget Notebook Pre Deti

Produkt materiál: silikón + voľnými listami papiera

Veľkosť produktu: (cca.)20*15 cm/7.87*5.91 palcov

Hmotnosť výrobku: o 250g

Zoznam Balíkov:

Fidget Notebook Pre Deti *1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a uhly kamery, farba položku a že je to znázornené na obrázku, môže mať odtieň.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Román Zmyslové Notebook: Zažite novú úroveň zmyslových angažovanosti našich fidget notebook pre deti.Kryt je textúrou, pressable strapec dizajn a hravé macaron možnosti farieb a ubezpečte sa, že spĺňa rôzne preferencie.

2.Pohodlne Usporiadať: Majte deti " myšlienky a úlohy organizované s týmto fidget notebook.Meranie 20*15 CM/7.8*5.9 cm, je ideálny pre každodenné on-the-go použitie.S 40 strán, je to skvelé pre jotting dole poznámky a poskytuje upokojujúci zmyslové podnety.

3.Hmatové Boost: S tvárny a hmatové silikónové pásiky, to fidget notebook pre deti poskytuje novú úroveň zmyslový zážitok.Stláčané, pretiahol, a skrútené vám môže pomôcť zmierniť stres a zvýšiť radosť v živote.

4.Predstavivosť Igniter: Vyživujú mladých ľudí s fidget notebook pre deti, ktoré stimuluje kreativitu a zmierňuje stres.Táto škola dar je ideálny pre dovolenku, a poskytuje rôzne zmyslové aktivít, aby sa deti zaoberajú a baví.

5.Spoľahlivý notebook: Vyrobená z vysoko kvalitných silikónových papiera a materiálov, tento fidget notebook zaručuje odolnosť a bezpečnosť pre deti.Môžu písať, kresliť, a hrať sa s notebookom bez obáv slzenie alebo prelomenie.

Špecifikácia výrobku

SKU: p10431

  • Pôvod - Kontinentálna Čína

Dať vaše hodnotenie: